Vodoinstalacije

Vodovodne istalacije, odvod, sanitarija i podno grijanje

Vodovodne istalacije, odvod, sanitarija i podno grijanje. Dovodimo vodu u sve prostorije vašeg doma i to sa: čeličnim pocinčanim cijevima i fitinzima, bakrenim cijevima i fitinzima, plastičnim cijevima i fitinzima, plastičnim sendvič cijevima.

Neki od brendova koje koristimo:

Ovlašteni smo distributer:
Schell: Ventili i sanitarije

Već sedam desetljeća, ime Schell je utjelovilo kvalitetu kojoj nema premca i savršenstvo dizajna ventila i sanitarije.

Sa preko 70 godina iskustva u inženjerstvu i proizvodnji Sanitarnu armaturu za domaćinstva, komercijalne i javne zgrade. Inovacija predstavlja jezgru Schell dizajnerski politike.

Schell će proizvodi zadovoljavaju najviše ciljeve u pogledu performansi, servisiranja, montaže i estetskim zahtjevima.

Schell flushvalves su idealna za većinu high-komercijalne namjene s aplikacijama koje utjecaj na okoliš uzimaju kao nešto jako bitno.

GEBERIT: Inovativna sanitarna rješenja

Geberit razvija, proizvodi i prodaje visoko kvalitetne, inteligentne proizvode i sustave za kupaonice i sanitarne uređaje. Isti su širom svijeta pojam za kvalitetu i inovativnost u području sanitarne tehnike. Ovime ispunjavamo zahtjeve instalatera i krajnjih korisnika za dugovječnom, do detalja promišljenom tehnikom koja smanjuje troškove uz sigurnu obradu i moderan dizajn. Iza toga stoji 137 godina povijesti i razvoja tvrtke, koja predstavlja važan smjerokaz u području sanitarne tehnike. Proizvodi s robnim znakom Geberit su inovativni, dugovječni i ekološki prihvatljivi za novogradnje, renoviranja i moderniziranje privatnih, polujavnih i javnih prostora.