Partneri

Naši poslovni partneri

Za naš razvoj i uspješno poslovanje potrebno je razvijati i dobre odnose sa srodnim firmama. Naša partnerstva se zasnivaju na uzajamnom poštivanju i poticanju zajedništva kao vrijednosti koja nam svima olakšava da ostvarimo što bolji rezultat u našim poljima djelovanja.

Naši partneri

Aquaterm

Građevinarstvo, montaža, trgovina

AQUATERM“ d.o.o. je moderna tvrtka sa dugogodišnjim iskustvom, čija je osnovna djelatnost izgradnja komunalne infrastrukture (vodovodnih sustava od izvora do potrošača, kanalizacijskih sustava, te ostalih hidrotehničkih objekata – vodospremnici, crpne stanice, UPOV-a protupožarnih sustava hidrantskih mreža, radova niskogradnje sa građevinskom mehanizacijom, horizontalna bušenja ispod prometnica, analiza i otkrivanje kvarova na vodovodnim instalacijama te ostali radovi vezani za vodoopskrbu i odvodnju). Politika tvrtke je da zadane radove obavi što kvalitetnije u zadanom roku i sa što manje utjecaja na okoliš, a dokaz tome je da višegodišnje posjedovanje certifikata o kvaliteti prema ISO 9001:2008 standardu i certifikata za zaštitu okoliša prema ISO 14001:2004 standardu.


Špina XXL

Saloni keramike i sanitarije

Tvrtka Špina djeluje na hrvatskom tržištu od 1990. godine i jedna je od vodećih hrvatskih tvrtki u opremanju interijera. Zahvaljujući kontinuiranim ulaganjem u razvoj djelatnika i asortimana, u više od 20 godina postojanja tvrtka Špina je izrasla u tržišnog lidera u domeni opremanja interijera. Prodaju vrhunske keramike, kupaonskog namještaja i sanitarija, pratime svjetske trendove u opremanju interijera. Nude inovativna riješenja u kojima uz pomoć našeg educiranog osoblja, svaki pojedinac može prepoznati sebe. Njihov asortiman su obogatili dodatnim proizvodima koji kvalitetom i dizajnom predstavljaju iskorak u uređenju interijera. Radi se o svjetski poznatom brandu kamina Piazzetta, sustavu za vježbanje Kinesis poznatog proizvođača Technogym, te talijanski parket iznimnog dizajna iz tvornice Gazzotti.


Sika Croatia

Brtvila, ljepila, hidroizolacija...

Poduzeće SIKA CROATIA d.o.o. osnovano je 1999.g. kao tvrtka kćer švicarskog koncerna Sika, čime je formalizirana 40-godišnja prisutnost Sika-e na ovim prostorima. Naša divizija industrije opskrbljuje tržište širokim spektrom industrijskih ljepila i brtvila za industriju i brodogradnju. Sika je vodeća tvrtka u proizvodnji proizvoda za brtvljenje, lijepljenje, zvučnu izolaciju, ojačanja i zaštitu nosivih konstrukcija. U Sika-inu paletu proizvoda spadaju i visoko kvalitetni dodaci za betone, specijalni mortovi, brtvila i ljepila, proizvodi za izolaciju od buke, te proizvodi i rješenja za statička ojačanja, industrijski podovi, kao i sustavi za krovove i hidroizolaciju. Kompletna Sika-ina rješenja zamjenjuju stare tehnologije, kao što su spajanje vijkom, zakivanje i zavarivanje, te otvaraju nepredvidive inovativne mogućnosti.


Građa

Građevni materijal te artikli za uređenje i opremu kućanstva

Više od 30.000 m2 u prodajnim salonima i 160.000 m2 otvorenih skladišnih prostora u kojima radi preko 600 zaposlenika. Proširen asortiman proizvoda sa početnih gradevinskih materijala, na prodaju svih artikala za uređenje i opremu kućanstva. Cjelokupni uvozni program Grada d.d. uvozi direktno od proizvodača ili njihovih prestavništva iz Italije, Španjolske, Austrije, Njemačke, Ukrajine, Rumunjske, Češke.....