Naše reference

Kamp Labadusa

Novogradnja | 2012.
portfolio
portfolio
portfolio

Autokamp Labadusa na Čiovu je u potpunosti naš projekt, od ideje do realizacije. Izgradnjom novih i obnovom starih objekata, gradnjom suhozida, uređenjem okoliša i plaže korak po korak stvorili smo prekrasan auto kamp savršeno uklopljen u okoliš. Ugodan i nenametljiv mediteranski ugođaj, spoj kamena i modernih materijala te prekrasne prirode, sunca i mora pruža posjetiteljima kampa sve šta je podrebno da jednom kad dođu najrađe ne bi otišli.

Kamp Labadusa - radovi

Novogradnja | 2012.
portfolio
portfolio
portfolio

Svaki turistički objekt zahtjeva konstantno održavanje i unaprijeđivanje da bi spreman dočekao sezonu, pa tako i Labadusa. U ovoj fotogaleriji možete vidjeti izgradnju septičke jame zatim kanalizacijske, vodovodne i elektro mreže te pjeskarenje i obnavljanje nosive konstrukcije nadstrešnice.

Vila Brač - veliki restauratorski projekt

Restauracija | 2012.
portfolio
portfolio
portfolio

Veliku, lijepu ali derutnu građevinu u potpunosti restauriramo. Pri tom moramo rekonstruirati mnoge nedostajuće djelove fasade. Kod ovog projekta koristimo tradicionalni dalmatinski način gradnje ali i moderne tehnike kao šta je injektiranje kvalitetnog morta pod visokim pritiskom da bi popunili sve pukotine u kamenu nastale pod utjecajem vode, soli ili fizičke sile. Nedostajuće elemente nadopunjavamo vrhunskim kamenom koji je po karakteristikama sličan originalnom.