Pjeskarenje

Pjeskarenje metala, kamena i drva

Pjeskarimo sve vrste metalnih konstrukcija i elemenata, skidamo stare naslage boja i koroziju. Nakon pjeskarenja metala stavljamo i temeljnu zaštitu i lak. Isto tako pjeskarimo kamene fasade i time im dajemo "svež" izgled, a pjeskarenjem drva dajemo starinski "štih" vašoj drvenariji.

Neki od alata koje koristimo:

IBIX | Sustavi za pjeskarenje

IBIX je talijanska firma, kojom upravljaju osnivači Caterini i Susanna Giovannini. Tvrtka ima bogato iskustvo u području strojarstva i industrijskog dizajna stečeno kroz svoju povijest, ima fino-usklađene sustave za pjeskarenje koji su posljednja riječ tehnologije.

Danas IBIX je prisutan u preko 20 zemalja diljem svijeta, s pouzdanom mrežom partnera. U Italiji su pokrenuli prvu franšiznu mrežu specijaliziranu u pružanju usluga čišćenja i konzultiranja kod rješavanje problema u vezi s oporavkom građevinskih površina i održavanje gradske čistoće.

Daju naglasak na proizvode i usluge kao primarne. Postavili su sebi neiscrpan zadatak pronaći nova rješenja. To su značajke koje su IBIX pretvorla u najboljeg partnera do izvrsnog rezultata u svijetu obnove i posebnog čišćenja.