Injektiranje

Injektiranje pukotina i građevinskih spojeva

Injektiranjem kvalitetnog morta pod velikim pritiskom postižemo čvrstoću, a i vezivnu elastičnost kod restauracija starih kamenih zidova ili podova. Time postižemo efekt jednog tijela bez da rušimo postojeći objekt.

Tehnologija injektiranja je danas jedan od ključnih elemenata moderne gradnje. Selektirano zapunjavanje pukotina, raspora, fuga ili pora u betonskim ili zidanim konstrukcijama isto kao i u kamenim ili zemljanim građevinama, standardni je postupak na gotovo svakom gradilištu.
Moderni injekcioni sistemi uključuju kompletan raspon poliuretanskih, epoksidnih, akrilnih i cementnih masa za injektiranje kompletiranih sa pakerima, injekcionim pumpama, cijevima i drugim dodacima za injektiranje.

Neki od brendova koje koristimo:

EDILMAC |Sustavi za injektiranje

Edilmac je mala tvrtka koja ima puno iskustva, preko 40 godina u industriji crpnih sustava. Edilmac je do danas je proizveo više od 40 modela strojeva za žbukanje, ubrizgavanja cementa i miksera. Rade strojeve pogodne za sve vrste žbuke, uključujući žbuke za posebna restrukturiranja.
Od 1986, godine osnutka, Edilmac se pokazao kao inovator u proizvodnji strojeva za žbukanje, uz velika ulaganja u istraživanje i razvoj suvremenih rješenja, što im omogučava da su im proizvodi konkurentniji, na temelju kvalitete i pouzdanosti, performanse, robusnosti i jednostavnosti korištenja.