Hidroizolacija

Hidroizolacija novih i postojećih objekata

Štitimo nove i saniramo postojeće objekate od vlage i prodora vode. Materijalima vodećih svjetskih proizvođača i modernim metodama izvođenja hidroizolacijskih radova vaše probleme s vlagom rješavamo dugotrajno i kvalitetno.

Neki od brendova koje koristimo:

PCI Augsburg - Tvrtka pod BASF Grupom

BASF - The Chemical Company je vodeća svjetska kemijska kompanija. Asortiman BASF-a uključuje široki raspon proizvoda: kemikalije, plastične mase, kemikalije za proizvode višeg stupnja obrade, sredstva za zaštitu bilja, fine kemikalije, sirovu naftu i prirodni plin.

Kao pouzdan partner gotovo svim industrijama, BASF svojim inteligentnim rješenjima i proizvodima visoke vrijednosti podupire uspjeh svojih klijenata. BASF razvija nove tehnologije te ih koristi kako bi stvorio nove tržišne prilike.

SIKA - Izrada najsuvremenijih varenih PVC hidroizolacijskih folija / membrana

Sika je vodeća tvrtka u proizvodnji proizvoda za brtvljenje, lijepljenje, zvučnu izolaciju, ojačanja i zaštitu nosivih konstrukcija. U Sika-inu paletu proizvoda spadaju i visoko kvalitetni dodaci za betone, specijalni mortovi, brtvila i ljepila, proizvodi za izolaciju od buke, te proizvodi i rješenja za statička ojačanja, industrijski podovi, kao i sustavi za krovove i hidroizolaciju. Njihova kompletna rješenja zamjenjuju stare tehnologije, kao što su spajanje vijkom, zakivanje i zavarivanje, te otvaraju nepredvidive inovativne mogućnosti.