Izdvojene djelatnosti

Bazeni i bazenska tehnika

Izrađujemo i opremamo bazene, wellnesse i fontane. U ponudi imamo montažne, poliesterske i betonske bazene. Načinu gradnje i vrsti bazena pristupamo u skladu s vašim potrebama, mogučnostima i u skladu s raspoloživim prostorom. Sve kroz dogovor sa klijentom kojemu pružamo i izbor iz široke palete proizvoda renomiranih proizvođača. Isto tako vršimo i prodaju bazenske tehnike i dodatne opreme za bazene.

Više›

Pjeskarenje

Pjeskarimo sve vrste metalnih konstrukcija i elemenata, skidamo stare naslage boja i koroziju. Nakon pjeskarenja metala stavljamo i temeljnu zaštitu i lak. Isto tako pjeskarimo kamene fasade i time im dajemo "svež" izgled, a pjeskarenjem drva dajemo starinski "štih" vašoj drvenariji.

Više›

Hidroizolacija

Štitimo nove i saniramo postojeće objekate od vlage i prodora vode. Najmodernijim materijalima i metodama izvođenja hidroizolacijskih radova. Vaše probleme s vlagom rješavamo dugotrajno i kvalitetno.

Više›

Injektiranje

Injektiranjem kvalitetnog morta pod velikim pritiskom postižemo čvrstoću, a i vezivnu elastičnost kod restauracija starih kamenih zidova ili podova. Time postižemo efekt jednog tijela bez da rušimo postojeći objekt.

Više›

Vodoinstalacije

Vodovodne istalacije, odvod, sanitarija i podno grijanje. Dovodimo vodu u sve prostorije vašeg doma i to sa: čeličnim pocinčanim cijevima i fitinzima, bakrenim cijevima i fitinzima, plastičnim cijevima i fitinzima, plastičnim sendvič cijevima.

Više›