O nama

about-us

Art projekt je građevinski obrt koji pruža usluge novogradnje obiteljskih i vikend kuća, manjih stambeno-poslovnih objekata. Osim novogradnje tu su i poslovi adaptacija stanova i poslovnih prostora. Veliki broj referenci u adaptaciji stekli smo na zahtjevnim poslovima obnove objekata u staroj gradskoj jezgi u Splitu. Isto tako radimo i restauracije derutnih kuća među kojima se ističe Zepterova zgrada u Milni na Braču.

Posebno smo ponosni i na posao obnove Hotela Palace Suites na splitskom Narodnom trgu (Pjaci), kao i na poslovni objekt u Adamovoj ulici (Ispod ure) gdje je do izražaja došlo naše veliko znanje u obnovi i sanaciji starih kamenih zidova.

Osim zaokruženih poslova novogradnje, adaptacije i restauracije možete nam se obratiti i za pojedinačne građevinske i zanatske usluge.

Obratite nam se s povjerenjem i zatražite ponudu!

Naša razvojna strategija

Težnja našeg obrta je da konstantno učimo i usvajamo nove tehnologije. Edukacija naših zaposlenika i ulaganje u nova tehnološka rješenja su nam glavne smjernice razvoja. Znamo da je to jedini način da postignemo vrhunske rezultate kojima će biti zadovoljni i naši klijenti i mi sami.

Više›

Naši poslovni partneri

Za uspješno poslovanje potrebno je razvijati i dobre odnose sa srodnim firmama. Naša partnerstva se zasnivaju na uzajamnom poštivanju i poticanju zajedništva kao vrijednosti koja nam svima olakšava da ostvarimo što bolji rezultat u našim poljima djelovanja.

Više›